چگونه روابط اجتماعی اثربخشی داشته باشیم؟
در این مقاله به روابط اجتماعی مورد نیاز یک داوطلب کنکور برای موفقیت در آزمون سراسری پرداخته شده است. همچنین مسایل مرتبط با اضطراب، مدیریت و هرآنچه در کنار مهارت تست زنی و مدیریت جلسه کنکور نیاز است پرداخته شده است.

برای مثال وقتی که :
• تو اطراف شما آدم های زیادی هستند اما شما فکر می کنین که اونها متناسب و سازگار با شما نیستن.
• تو اطراف شما آدم های زیادی هستن ، اما شما نمی تونی حمایت و ارتباط موثری رو که به دنبال اون هستی در اونها پیدا کنی.
• وقتی که شما یه فرد مهم مثل یه دوست یا یه عضو خانواده رو از دست میدی…
• وقتی که شما تنها هستی و مایل هستی که در ارتباط با بقیه باشی.

به انواع روابط اجتماعی که می خواهید داشته باشید فکر کنین.
2- روند سازگاری با تنهایی را تدریجی و مستمر در نظر بگیرین.
ایجاد و تقویت اعتماد به نفس یه فرایند پیوسته است، خودتون رو برای چالش های اون آماده کنین، به عنوان نمونه اگر خیلی احساس انزوا می کنین در جمع ها و فضاهای عمومی حاضر بشین ، ممکنه چنین عملی یک گام موثر اولیه باشه.
ایجاد روابط اجتماعی موثر ، زمان بر هست.
ایجاد روابط اجتماعی موثر ، زمان بر هست. اول ممکنه کمی دشوار باشه اما تلاش کنین که شروع کننده گفتگو باشین و یا به دنبال ایجاد فرصت هایی برای گذراندن زمان با دیگران باشین
آیا مانعی بین تو ، روابط و فعالیت هایی که می خواهی انجام بدی وجود داره؟ اگر شما به راحتی نمی تونی راهکاری پیدا کنی، درخواست کمک کن. حتما دوست یا خانواده یا مشاور می تونه بهت کمک کنه.
5. چطور می تونی از عهده ی تنهایی خودت بربیای:
تنهایی می تونه تنهایی بیشتری رو ایجاد کنه. مثال: تنهایی باعث میشه احساسی رو تجربه کنی که با اون راحت نیستی ، و این احساس خروج شمارو از تنهایی سخت تر و سخت تر می کنه. پس لازمه بدونی ، اگر حس تنهایی ادامه پیدا کنه، منجر به افسردگی و اضطراب می شه و احتمال مبتلا شدن به بیماری های روانی دیگه ایی رو هم بیشتر می کنه.
راهکار 1: حتما از خودت بپرس چرا احساس تنهایی می کنی؟
راهکار 2: دست از مقایسه خودت با بقیه بردار.

راهکار3: یه تایمی رو به خودت بده ، به ویژه وقت هایی که با چالش های بزرگی رو به رو هستی.
هروقت تو در چنین شرایطی قرار گرفتی ممکنه یه مدت زمان ببره تا با شرایط جدید سازگار بشی. تا سازگار شدن با مرحله جدید ممکنه گاهی احساس تنهایی کنی.
راهکار 4 : درباره چیزهایی که اتفاق میوفته ، فکر کن.
این که نسبت به بخش های مختلف زندگیت چه احساسی داری ، ممکنه به تنهایی شما اضافه کنه، مدیریت چالش های زندگی می تونه به کاهش احساس تنهایی شما کمک کنه.
راهکار 5 : راهی پیدا کنین تا از زمان تنهایی خودتون استفاده کنین.
از “فرصت ” استفاده کنین . تنهایی میتونه فرصتی برای دنبال کردن علاقمندی های شما باشه ، یه مهارت جدید یاد بگیرین ، یه کتاب خوب بخونین ، به دل طبیعت برین. اما اگر “تنها بودن” سبب غلبه افکار منفی و مزاحم بر شما میشه حتما با یه مشاور صحبت کنین