ترفندهای تست زدن دروس مختلف برای کنکور چیست؟
شیوههای صحیح تستزنی در کنکور
- از آنجا که سوالات یک درس از امتیاز برابری برخوردار میباشند اما ضرایب دروس مختلف با هم متفاوت میباشد؛ بنابراین از صرف وقت بیش از حد معمول برای یک سوال خودداری شود.
- هر داوطلب در دروس متفاوتدارای نقاط قوت و ضعف می باشد؛ لذا آنها را در نظر گرفته و بسته به توانایی خود تصمیم بگیرید که می خواهید چه تعداد سوال را در هر درس پاسخ دهد.
- پاسخ دهی به مجموعه سوالات هر درس را در بازه زمانی کنترل شدهای انجام دهید واگر به سوالی جوابی ندادید در کنار آن علامت ضربدر بزنید. همچنین اگر بین دو سوال ابهامی وجود دارد می توانید با علامت + مشخص نمایید.
- در دروس اختصاصی با شروع مطالعهی هر مبحث جديد بايد مثالها و تمرینهای جزوه و كتاب درسی را حتماً بررسی کنید و پس از آن، تعدادی از تستهای همان فصل را از كتاب كمک آموزشي پاسخ بدید.
- برای دروس عمومی، بین مطالعه و تست زنی کمی بهتر است فاصله باشد تا تستزنی ارزش بیشتری برای شما داشته باشد و مطالب در حافظه بلند مدت شما ثبت گردد.
اما نکاتی که یک داوطلب کنکور سراسری1401 باید از آنها آگاهی داشته باشد این است که:
- سعی کنید قبل از شروع تست زدن، مفاهیم را به خوبی فرا گرفته باشید.
- در منزل به حل تست های متنوع بپردازید و از مواجه شدن با سوالات سخت نترسید. با تکرار و مرور میتوانید تسلط پیدا کنید.
- سرعت عمل را وارد فرایند تست زنی خود کنید یعنی همزمان که زمان خود را در نظر می گیرید، سعی کنید با تمرین، سرعت خود را بالا ببرید.
- اگر پاسخ سوالی را نمی دانید از آن نگذرید، به منابع مربوطه مراجعه کنید و دانش خود را بالا ببرید و آن را در دفتر خلاصه نویسی خود یادداشت کرده که مجدداً بتوانید به آن مراجعه کنید.
- در آزمون های آزمایشی شرکت کنید تا با نحوه آزمون و تست آشنا شوید که این باعث افزایش مهارت تست زنی شما می شود.
- تستها را علامتگذاری كنيد تا در دفعههای بعدی (تكرار تستها) بدانید کدام تستها را بايد مجدداً پاسخ دهید. در ابتدا تستهايی را كه علامتدار كردهاید کامل بررسی کنید و حتماً زمان بگیرید و درصدگیری کنید.
تستهای مربوط به جمعبندی
بعد از این که شما تمام موضوعات و مطالب رو به خوبی مطالعه کردید و با نقاط ضعف و قوت خود آشنا شدید، می بایست سراغ تستهای جمع بندی بروید. البته قبل از بررسی تستهای جمع بندی، به خلاصههاي خود یک نگاهی بیندازید. در واقع تستهایی که قبلاً در حین مطالعه در آنها با اشکالاتی مواجه شدید و یا حتی نمیتوانستید پاسخ آنها را بدهید، دردفترچه مربوط به خلاصه نویسی یادداشت کرده و در زمان جمع بندی به سراغ آنها بروید.