خلاصه آزمون
0 از 21 سوالات کامل شد
سوالات:
اطلاعات
آزمون قبلاً کار را تکمیل کرده اید .از این رو دیگر نمی توانید آن را شروع کنید.
آزمون در حال بارگذاری است…
برای شروع این آزمون باید ثبتنام کنید یا وارد شوید.
شما باید ابتدا این بخش را تکمیل کنید:
نتایج
نتایج
زمان به اتمام رسیده است
دستهبندیها
- دستهبندی نشده 0%
-
هیچ یا خفیف است سطح افسردگی شما
نمره شما نشان دهنده این است که شما عموما فردی شاد هستید و همیشه به جنبه های مثبت و شاد زندگی توجه دارید. شما نسبت به آینده همواره امیدوار هستید و همیشه به توانمندی های خود اعتماد دارید و اکثر اوقات باور دارید آینده خوبی در انتظار شماست واتفاقات به گونه ای رقم میخورد که در آینده کامروا و موفق باشید.
این ذهنیت شما نسبت به آینده باعث شده آدم هدفمندی باشید و برای اهداف و آرزوهایتان تلاش کنید. به نظر می رسد شما در ابتدای شروع یک فعالیت یا یک رابطه تا حدودی دچار اضطراب می شوید اما به نظر می رسد این اضطراب در حدی نیست در روند زندگیتان اختلال ایجاد کند. شما شاید در بعضی زمینه هایی که فعالیت داشته اید به جایگاهی که طالب آن بودید دست نیافته باشید اما خودتان را باشکست هایتان تعریف نمی کنید. شما از جمع بودن و درکنار دیگران بودن لذت می برید و این باعث می شود تعاملات بسیار خوبی با دیگران داشته باشید. شما اغلب سعی می کنید به جنبه های مثبت زندگی توجه کنید و درگیر فکرو خیال های منفی نشوید.شما معمولا برای همه کارهایتان دلیل منطقی دارید و قادرید خودتان را از موفقیت یا شکست هایتان جدا کنید. یعنی به عبارتی برای خودتان ارزش قائل هستید و به خاطر شکست هایتان خودتان را سرزنش نمی کنید و سعی می کنید شرایط پیش آمده را بررسی کنید و راه حلی پیدا کنید.شما خطا و اشتباهات تان را به راحتی می پذیرید و می دانید که در طول مسیر پیشرفت امکان خطا و اشتباه وجود دارد.
شما عزت نفس بالایی دارید و از این جهت به توانایی های خودتان ایمان دارید و احتمالا اطرافیان و خانواده و دوستانتان نیز شما را باور دارند.شما در تصمیم گیری ها سعی می کنید تمام جوانب کارتان را در نظر بگیرید و محتاط عمل کنید. کارهای روزانه تان را با سرعت خوبی انجام می دهید و انرژی خوبی برای کار کردن می گذارید. میزان حساسیت و رنجشی که از قضایا دارید به نظر می رسد در حد بهنجاری می باشد. شما معمولا کمتر خودتان را درگیر مسائل ریز و جزیی می کنید و قدرت سازگاری بالایی دارید. درمواقعی که استرس داید ممکن است اشتهایتان تغییر کند ولی به صورت کلی از اشتهای مناسبی برخوردارید.راهکار ها و پیشنهادها
اگرچه خوشبختانه شما در وضعیت خلقی مطلوبی به سر می برید، با این حال برای حفظ این وضعیت و افزایش شادابی روانی خود می توانید راهکارهایی که در ادامه می آید را به کار ببندید .
•سبک زندگی سالمی برای خود داشته باشید. شامل ورزش منظم روزانه + رژیم غذایی سالم+ کم کردن کافئین+ 8 ساعت خواب شبانه+ استفاده ورزش سبک و منظم روزانه را در برنامه خود بگنجانید.
•توجه خود را به نشانه های مثبت اطرافتان معطوف کنید و سعی کنید هر روز تعدادی از این اتفاقات مثبت (هرچند کوچک) را یافته و یادداشت کنید .• ارتباط خود را با اطرافیان و نزدیکان ارتقاء دهید و برای خوشحال کردن و محبت کردن به آنها برنامه ریزی کنید .
• از همنشینی با افراد منفی نگر (به ویژه همنشینی های طولانی مدت) اجتناب کنید .
•زمان هایی را برای خودتان سپری کرده، به کارهای مورد علاقه تان بپردازید و سعی کنید از آنها لذت ببرید .
-
استرس خفیف یا متوسط دارید.
درجه افسردگی خفیف و متوسطی دارید.
نمره شما کمی بالاتر از نرمال است. به این ترتیب به نظر می رسد شما تا حدودی دچار حالات افسردگی هستید هرچند شدید نیست اما باید پیشگیری کنید. براساس نتایج آزمون شما به نظر می رسد گاهی اوقات در طول زندگی احساس غمگینی می کنید و گاهی حس می کنید رنج هایی که در زندگی داشته اید بیشتر از حد توان تان بوده. گاهی ممکن است نسبت به آینده نا امید شوید اما مغلوب این احساس ها نمی شوید به نظر می رسد شما می توانید در پشت تلخی ها و ناکامی های زندگی معنایی برای آن بیابید. شما معمولاً در بدو ورود به یک رابطه یا شروع فعالیتی دچار اضطراب می شوید اما تا حدی نیست که اختلال در عملکردتان شود. شما تا حدودی دچار بی انگیزگی و نارضایتی هستید و همین امر باعث شده در فعالیت هایتان کمی اختلال تمرکز پیدا کنید. گاهی زیاد از خودتان انتقاد می کنید که شاید به اندازه کافی خیلی در کارها خوب نبوده اید، گرچه می دانید هر انسانی در برخی زمینه ها ممکن است کامل نباشد و نواقصی داشته باشد اما نمی توانید غلبه بر تمایلتان بر کامل بودن و بهترین بودن کنید. گاهی ممکن است هنگام تصمیم گیری دچار اضطراب می شوید و نگران این هستید که انتخاب نادرستی داشته باشید. گاهی تصور می کنید هر تصمیم، پیامدهای بلندمدت زیادی خواهد داشت و شما قادر نیستید که با این پیامدها کنار بیایید. این مسئله سبب ایجاد حالت انفعال در شما می شود. با این حال می دانید که اشتباه کردن جزئی از زندگی است و باعث افزایش تجربیاتتان می شود. بسیار پیش آمده که فکرتان درگیر اتفاقات و فعالیت هایی است که در آنها موفق نبوده اید، همین امر موجب می شود که از خودتان مایوس و ناامید شوید. بهتر است از سرزنش و سرکوب خود دست بردارید و مقایسه خودتان با را متوقف کنید و به جای شکست ها، توجه تان را به موفقیت ها و توانمندی هایتان معطوف کنید . به نظر می رسد شما تا حدودی درگیر احساسات و افکار منفی هستید و همین امر موجب کاهش انرژی ذهنی و تمرکز شما شده است. شما معمولا برای انجام کارهایتان نیازمند انرژی بیشتری نسبت به قبل هستید. گرچه دوست دارید همه کارهایتان را با برنامه و دقیق و کامل انجام دهید اما از لحاظ جسمی و روحی احساس سنگینی می کنید. در مواجهه با مسائل استرس آور حساس تر شده اید و نسبت به گذشته ، در برخورد با آنها زودتر ناراحت یا عصبانی می شوید. باید توجه داشته باشید که این زودرنجی می تواند تاحدودی به رابطه شما با اطرافیانتان لطمه بزند و همین رابطه آسیب دیده می تواند منجر به افزایش هرچه بیشتر زودرنجی و خلق و خوی منفی شما بشود .راهکار ها و پیشنهادها
اگرچه نمره افسردگی شما به حد شدید نرسیده است، با این حال بهتر است برای درمان این وضعیت و همچنین جلوگیری از پیشرفت آن اقدام کنید. برای این کار می توانید علاوه بر مراجعه به روانشناس، از راهکارهای ارائه شده در این قسمت استفاده کنید .
1- سبک زندگی سالمی برای خود داشته باشید. شامل ورزش منظم روزانه + رژیم
غذایی سالم+ کم کردن کافئین+ 8 ساعت خواب شبانه+ استفاده ورزش سبک و
منظم روزانه را در برنامه خود بگنجانید.
2- زمان هایی از روزتان را به خواندن کتاب هایی مفید درباره رشد و توسعه فردی
اختصاص دهید.
3- زمان هایی را برای خودتان سپری کرده، به کارهای مورد علاقه تان بپردازید و سعیکنید از آنها لذت ببرید .4- هنگام هجوم افکار منفی در طول روز یا در حین انجام کارهایتان، آنها را لیست کرده و به خودتان قول دهید تایم مخصوصی از روز را به فکر کردن به آنها اختصاص دهید.
(اجازه ندهید افکارتان افسار ذهنتان و تمرکزتان را در دست بگیرند.)
5- از همنشینی با افرادی که حس منفی یا استرس به شما می دهند، اجتناب کنید .6- به جای مرور شکست ها و نقاط ضعفتان، به نقاط قوت و موفقیت های خود فکر کنید و لیستی از آنها تهیه کنید .
7- تمرینات ریکیشن یا یوگا را می توانید در کلاس ثبتنام کنید یا از طریق اپلکیشن های موجود در گوشی در منزل خودتان حتما انجام دهید.
8- نسبت به خود و دیگران سخت گیر نباشید .
9- ظاهر زندگی خود را با باطن زندگی دیگران مقایسه نکنید. -
استرس شدید دارید.
نمره شما نشان می دهد که شما مبتلا به افسردگی شدید هستید. لازم است برای درمان آن اقدام کنید چرا که عدم درمان آن می تواند تمام جنبه های زندگی تان را تحت تاثیر قرار دهد و باعث بدتر شدن وضعیتتان بشود . اغلب اوقات روز احساس غمگینی و بی لذتی می کنید و این برای شما دردناک و رنج آور است. امیدتان را به آینده از دست داده اید و فکر می کنید هر کاری یا فعالیتی را آغاز کنید در نهایت شکست خواهید خورد. مدام به شکست های خود در گذشته فکر می کنید و برنامه ریزی برای آینده واهمه دارید. به نظر می رسد که تصویر شما از خودتان آسیب دیده و در مورد خودتان احساس شکست و بی کفایتی می کنید. شما اگرچه موفقیت هایی را در زندگی تان تجربه کرده اید ولی اغلب احساس می کنید که این موفقیت ها ناچیز بوده و یا اینکه با توانمندی هایتان متناسب نیست. به نظر می رسد که شما برای اتفاقات مثبت زندگی شور و اشتیاق زیادی ندارید. به نظر می رسد عزت نفس شما نسبتاً پایین است و آنچنان که لازم است به خودتان باور ندارید نسبت به خودتان پر از احساس های منفی هستید. احتمالاً شما انتظارات زیادی از خودتان دارید که احساس می کنید به اغلب آنها دست پیدا نکرده اید. به احتمال زیاد شما دچار کمال گرایی هستید، دوست دارید دست به هر کاری می زنید آن را به بهترین شکل ممکن انجام دهید و از آنجا که نمی توان همیشه کامل و بهترین بود، مرتب خودتان را سرزنش می کنید. شما اغلب اوقات درگیر افکار و احساس های منفی هستید و گریه کردن های مداوم شما در واقع واکنشی نسبت به این احساسات ناخوشایند است.لازم است مقابله با این گونه افکار و هیحانات را جدی بگیرید . نسبت به گذشته گوشه گیرتر و بی حوصله تر شده اید. اگرچه این احساس تنهایی برایتان آزار دهنده است، با این حال از بودن و ارتباط داشتن با دیگران نیز لذت چندانی نمی برید. شما معمولاً نمی توانید فعالیت جدیدی را شروع کنید، زیرا اغلب احساس خستگی دارید و بی حوصله هستید. همچنین در هنگام انجام دادن کارهایتان نیز احساس خستگی و بیحالی نسبتاً زیادی می کنید، به همین دلیل بسیار پیش می آید که کارها را نیمه کاره رها کرده و به استراحت بپردازید. اگرچه این استراحت کردن ها باعث کاهش فشار جسمی تان می شود ولی اغلب از لحاظ روانی باعث افزایش احساس افسردگی و بی ارزشی در شما می شود .
راهکار ها و پیشنهادها
با توجه به نمره کسب شده توسط شما در این آزمون، لازم است حتماً برای درمان اقدام کنید. علاوه بر مراجعه به روانشناس، از راهکارهای ارائه شده در این قسمت استفاده کنید .
1- سبک زندگی سالمی برای خود داشته باشید. شامل ورزش منظم روزانه + رژیم غذایی سالم+ کم کردن کافئین+ 8 ساعت خواب شبانه+ استفاده ورزش سبک و منظم روزانه را در برنامه خود بگنجانید.
2- زمان هایی از روزتان را به خواندن کتاب هایی مفید درباره رشد و توسعه فردی اختصاص دهید.
3- زمان هایی را برای خودتان سپری کرده، به کارهای مورد علاقه تان بپردازید و سعی کنید از آنها لذت ببرید .
4- هنگام هجوم افکار منفی در طول روز یا در حین انجام کارهایتان، آنها را لیست کرده و به خودتان قول دهید تایم مخصوصی از روز را به فکر کردن به آنها اختصاص دهید.
(اجازه ندهید افکارتان افسار ذهنتان و تمرکزتان را در دست بگیرند.)
5- از همنشینی با افرادی که حس منفی یا استرس به شما می دهند، اجتناب کنید .6- به جای مرور شکست ها و نقاط ضعفتان، به نقاط قوت و موفقیت های خود فکر کنید و لیستی از آنها تهیه کنید .
7- تمرینات ریکیشن یا یوگا را می توانید در کلاس ثبتنام کنید یا از طریق اپلکیشن های موجود در گوشی در منزل خودتان حتما انجام دهید.
8- نسبت به خود و دیگران سخت گیر نباشید .
9- ظاهر زندگی خود را با باطن زندگی دیگران مقایسه نکنید.
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- وضعیت فعلی
- بررسی
- پاسخ داده شده
- درست
- نادرست
-
سوال 1 21
1. سوال
1 . غمگینی
-
سوال 2 21
2. سوال
2 . بدبینی (دلسردی)
-
سوال 3 21
3. سوال
3 . احساس شکست
-
سوال 4 21
4. سوال
4. نارضایتی (لذت نبردن)
-
سوال 5 21
5. سوال
5 . احساس گناه
-
سوال 6 21
6. سوال
6 . انتظار تنبیه
-
سوال 7 21
7. سوال
7 . دوست نداشتن خود
-
سوال 8 21
8. سوال
8 . سرزنش خود
-
سوال 9 21
9. سوال
9 . افکار خودکشی
-
سوال 10 21
10. سوال
10 . گریه کردن
-
سوال 11 21
11. سوال
11 . بی قراری
-
سوال 12 21
12. سوال
12 . کناره گیری اجتماعی
-
سوال 13 21
13. سوال
13 . بی تصمیمی
-
سوال 14 21
14. سوال
14 . بی ارزشی
-
سوال 15 21
15. سوال
15 . از دست دادن انرژی
-
سوال 16 21
16. سوال
16 . تغییر در الگوی خواب
-
سوال 17 21
17. سوال
17 . تحریک پذیری
-
سوال 18 21
18. سوال
18 . تغییر در اشتها
-
سوال 19 21
19. سوال
19 . اشکال در تمرکز
-
سوال 20 21
20. سوال
20 . خستگی پذیری
-
سوال 21 21
21. سوال
21 . کاهش علاقه جنسی